Skip to main content

Oniku: Japans BBQ restaurant in Rotterdam

Oniku is een Japans BBQ restaurant in Rotterdam-Zuid. Bij ons kun je het hele jaar door genieten van all-you-can-eat Japanese BBQ. Aan het eind van de avond ben je zelf een heuse barbecue-chef, want elke tafel heeft een eigen grill. Je beslist bij ons dus helemaal zelf wat je eet en hoe je het bereidt!

Wat maakt Japanese BBQ uniek?

Als je zoekt naar een BBQ restaurant in Rotterdam, zal het je opvallen dat er veel opties zijn. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende soorten barbecue-restaurants in Nederland. Naast de traditionele grill kennen we ook Korean BBQ, Hawaiian BBQ en natuurlijk Japanese BBQ. Wat maakt Japanese BBQ dan zo bijzonder?

Japanese BBQ staat ook bekend als yakiniku. “Yaki” betekent gegrild en “niku” betekent vlees. Yakiniku wordt, zoals veel Japanse gerechten, met stokjes gegeten. Ook wordt er bij Japanese BBQ een speciaal sausje gebruikt, namelijk tare. Tare is een combinatie van sojasaus, suiker en sake. Het zoete mengsel is de perfecte saus voor bij de grill. Benieuwd? Kom het gauw proeven bij Oniku!

Wat staat er op het menu?

Oniku heeft voor ieder wat wils. Ons Japanese barbecue-restaurant in Rotterdam heeft naast een breed yakiniku-assortiment ook veel verschillende soorten sushi. Je kunt bij Oniku zelfs flamed sushi bestellen! Ook kun je bij ons bibimbap, rice bowls en verschillende heerlijke salades bestellen. En natuurlijk hebben wij een heerlijke dessertkaart met voor ieder wat wils. Op onze website kun je het hele menu bekijken. Ook de dessertkaart en de allergenenlijst zijn hier te vinden.

BBQ in Rotterdam: waarom Oniku?

Er zijn veel verschillende aspecten die de sfeer bij ons barbecue restaurant in Rotterdam zo uniek maken. Elk gezelschap is welkom bij ons, we hebben voor elke groepsgrootte een tafel! Met lekker weer kun je op ons zonovergoten terras zitten. Onze grills bevinden zich in de tafel en hebben een ingebouwd afzuigsysteem. Hierdoor kun je geurloos genieten in dit BBQ restaurant in Rotterdam. Benieuwd naar hoe ons restaurant eruitziet?

Bekijk onze gallerij

Kom eten bij ons Japans BBQ restaurant

Oniku is een BBQ restaurant in Rotterdam-Zuid. Je vindt ons vlak bij Pathé de Kuip. We zijn makkelijk te bereiken met het OV. Ook met de Rotterdamse watertaxi kun je ons bereiken, we bevinden ons namelijk aan de Smitkade! Parkeren in de buurt is ook mogelijk. In parkeergarage de Veranda kun je bijvoorbeeld het eerste uur gratis parkeren. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Reserveer tafel