Skip to main content

Oniku: Grill restaurant in Rotterdam

Onbeperkt het lekkerste vlees grillen. Een uitgebreide kaart met sushi, salades en groente voor op de grill. Geurloos grillen in een restaurant midden in Rotterdam. Oniku heeft alles in huis voor een gezellig avondje all-you-can-eat grill. Wie wil dat nou niet? Lees gauw verder!

Een nieuwe manier om te grillen

Oniku is een een grill restaurant in Rotterdam-Zuid. Bij Oniku kun je onbeperkt genieten van Japanse specialiteiten. Wij zijn namelijk een all-you-can-eat grill. Voor een vaste prijs geniet je heel de avond van een breed assortiment aan sushi, vlees en groenten voor op de grill, Japanse salades en andere lekkernijen. Bij Oniku ben je zelf de baas. De grill zit namelijk in de tafel gebouwd!

Wat is Japanese BBQ?

Japanese BBQ is – simpel gezegd – de Japanse variant van barbecueën. In Japan staat het bekend als yakiniku. “Yaki” betekent gegrild en “niku” betekent vlees. Bij Japanese BBQ staat het vlees dan ook centraal, maar er zijn ook voor vegetariërs genoeg variaties. Op het menu: vegetarische loempia’s, sesamballetjes of heerlijke curry pasteitjes. Genoeg opties voor iedereen! Bekijk de menukaart als je benieuwd bent naar onze gerechten.

Los van de gerechten is het Japanese BBQ-concept natuurlijk ook anders dan we in Nederland gewend zijn. In Japan grilt men vaak binnenshuis. Dit maakt dat de weersomstandigheden geen invloed hebben op je avond – je kan wanneer je wil genieten van de Japanse grill! Je hoeft niet bang te zijn dat de regen of wind je barbecue uitdoven of uitblazen. Bij Oniku kun je altijd genieten!  

De sfeer van dit bbq en grill restaurant

Bij Oniku staan sfeer en cultuur centraal. Hier vind je alle ingrediënten voor een gezellig avondje all-you-can-eat. Ondertussen leer je ook nog het een en ander over de Japanse cultuur. Wist je bijvoorbeeld dat bij Japanese BBQ het sausje tare wordt gegeten? Tare is een mix van sojasaus, suiker en sake. Dit zoete mengsel gaat perfect samen met vlees en groenten van de barbecue! Kom het zelf proberen bij onze grill in Rotterdam. 

Bekijk onze gallerij

Japans grill restaurant in Rotterdam-Zuid

Ben je enthousiast geworden over ons grill restaurant in Rotterdam? Kom een avondje all-you-can-eat grillen! Je kunt ons makkelijk bereiken met het OV, we bevinden ons vlak bij bioscoop Pathé de Kuip. Neem bijvoorbeeld tram 23, halte Rotterdam stadion Feijenoord. Of kom met de auto. Het eerste uur parkeren is gratis bij parkeergarage Veranda! Je kunt ons zelfs met de Rotterdamse watertaxi bereiken: steiger 10 aan de Smitskade. Voor je het weet zit je achter de grill in Rotterdam. Hopelijk tot snel bij Oniku!

Reserveer tafel