Skip to main content

Oniku: de beste sushi en grill van Rotterdam

Wil jij een avond genieten in een uniek, eigentijds restaurant? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Oniku geniet je heel de avond van onbeperkt sushi en grill in Rotterdam. 

All-you-can-eat sushi & grill restaurant

Dat lees je goed! Oniku is een all-you-can-eat restaurant in Rotterdam. Dat betekent dat je de hele avond kan genieten van onze uitgebreide menukaart. Op deze kaart staan allerlei soorten sushi, maar ook vlees en groenten voor op de grill. Waar je ook trek in hebt, wij hebben het!

Onze sushi

Zin in sushi? Dat komt mooi uit, want op onze kaart vind je van alles wat. Je kunt bij ons maki en temaki bestellen, maar ook sashimi en nigiri. En we hebben zelfs flamed sushi! Zo bestel je bij ons de flaming unagi, met geflambeerde paling. Of de flaming California crab met geflambeerde zalm. Waar heb je zin in?

Onze grill

Iedereen kent wel sushi. Japanese BBQ is daarentegen nog een minder bekend concept. Maar dat maakt het niet minder lekker! Bij Oniku kun je het proberen. Onze – geurloze – grills zijn in de tafels gebouwd. Dat betekent dat je zelf de baas bent! Je grilt de hele avond de lekkerste soorten vlees, vis en groenten. Ook hebben wij een breed assortiment aan side dishes. En het bijbehorende sausje tare, een mix van sojasaus, suiker en sake, kan natuurlijk ook niet ontbreken!

Genieten voor iedereen

Bij Oniku kan iedereen onbeperkt genieten. Ook als je glutenvrij of vegetarisch/veganistisch eet. Op onze website vind je, naast onze menukaarten, een uitgebreide allergenen kaart. Bekijk de menukaart.

Benieuwd naar ons sushi & grill restaurant?

Oniku biedt niet alleen de lekkerste sushi en grill van Rotterdam. We bevinden ons ook nog eens op de ideale locatie! Je vindt ons vlak bij stadion De Kuip. We zijn gemakkelijk te bereiken met het OV, zelfs met de watertaxi. En bij parkeergarage Veranda parkeer je het eerste uur gratis. Benieuwd naar een sfeerimpressie van ons unieke restaurant?

Bekijk onze gallerij

Reserveer nu een tafel

Kom jij langs bij de beste sushi en grill van Rotterdam? Hopelijk zien we je snel bij Oniku.

Reserveer tafel