Skip to main content

Oniku: sushi restaurant in Rotterdam

Op zoek naar een eigentijds, sfeervol sushi restaurant in Rotterdam? Zoek niet verder! Oniku heeft het allemaal. Lees verder

Sushi eten in Rotterdam?

Wil jij sushi eten in Rotterdam? Dat komt goed uit. Oniku is een all-you-can-eat Japans grill en sushi restaurant in Rotterdam-Zuid. Naast een breed assortiment aan grillgerechten, hebben wij een heerlijke sushikaart voor de liefhebber. Kom onbeperkt sushi eten bij een van de beste sushi restaurants van Rotterdam!

All-you-can-eat sushi

Wie aan de Japanse keuken denkt, denkt aan sushi. Die twee zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Sushi kan dus ook niet missen op ons all-you-can-eat menu. We hebben allerlei soorten sushi: nigiri, sashimi, maki… Bij Oniku bestel je de lekkerste sushi in Rotterdam. Je kan hier zelfs flamed sushi bestellen! Waar wacht je nog op? Kom het zelf proberen.

Sushi: waar te beginnen?

Japanse sushi is tegenwoordig razend populair. Er zijn veel verschillende soorten sushi. Maar hoe weet je welke soort sushi jij het lekkerste vindt? Er is voor ieder een soort sushi. Op ons menu vind je ook veganistische sushi! Voorbeelden van verschillende soorten sushi:

Sashimi

Sashimi is officieel geen sushi. Het verschil is dat sashimi bestaat uit één ingrediënt. Dit is een dun gesneden vis of schaaldier. Er zit geen rijst bij sashimi, dat is bij sushi wel zo. 

Nigiri

Nigiri bestaat uit een bedje van rijst met daarop een plakje rauwe vis. Net zoals bij de meeste soorten sushi zijn er veel verschillende combinaties mogelijk. Ook bij Oniku hebben we veel verse ingrediënten voor nigiri en andere rolls!

Maki

Maki rolls zijn de meest bekende sushi rolls en waarschijnlijk wat jij voor je ziet als je aan sushi denkt. Een roll bestaat uit sushirijst, gerold in nori (zeewier) en gevuld met een willekeurig ingrediënt. Dit kan vis zijn, maar bijvoorbeeld ook groente. 

Flamed sushi

Je leest het goed! Naast de standaard soorten sushi kun je bij Oniku ook flamed sushi bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flaming unagi: geflambeerde paling met surimi en avocado. Of flaming cheese salmon: geflambeerde zalm met surimi en kaas. 

Goede sushi in Rotterdam

Oniku is een sushi restaurant in Rotterdam-Zuid. Ben je op zoek naar goede sushi in Rotterdam, dan ben je hier aan het juiste adres. Maar ook voor all-you-can-eat grill kun je bij ons terecht! Voor een vaste prijs kom je een avond all-you-can-eat genieten. Er zijn geurloze grills in de tafels gebouwd. Dat betekent dat je een avondje zelf chef mag spelen! Én je eet dus heerlijk onbeperkt sushi in Rotterdam. Benieuwd wat je nog meer kunt bestellen? Bekijk de menukaart.

Het all-you-can-eat concept

Oniku is een all-you-can-eat Japans grill en sushi restaurant. Dat houdt in dat je bij ons tegen een vast tarief geniet van een avond onbeperkt sushi in Rotterdam. Ook van het grillmenu geniet je dan onbeperkt. En dat alles in een gezellig restaurant met unieke sfeer. Benieuwd naar het restaurant?

Bekijk onze gallerij

Kom op bezoek

Benieuwd geworden? Kom sushi eten in Rotterdam! We zijn makkelijk te bereiken met het OV. Neem bijvoorbeeld tram 23 – uitstappen bij halte Rotterdam Stadion Feijenoord. We bevinden ons namelijk vlak bij De Kuip! Ook met de watertaxi ben je er zo: stap uit op steiger #10 aan de Smitskade. Kom je met de auto? Bij parkeergarage Veranda parkeer je het eerste uur gratis. Hopelijk zien we je snel genieten van onze sushi en andere Japanse gerechten!

Reserveer tafel